mandag 29. august 2016

Capoeira - visning og åpen trening

Mandag 29. august, kl. 18.00 - 20.00
Sted: parken ved Rådhuset, Ås sentrum

Ås Capoeira viser hva de holder på med, og inviterer til påfølgende åpen, lavterskel trening. Ta på klær du kan bevege deg lett i.

Capoeira er en kampsport utviklet av de afrikanske slavene som ble brakt til Brasil på 1500-tallet. Campoeira kombinerer elementer fra dans, musikk og akrobatikk. Treningen utvikler styrke, balanse og kontroll mens du nyter av den gode energien fra gruppa og musikken.

Ås Capoeira består stort sett av nybegynnere i varierende alder og med forskjellig bakgrunn. Aurelio,(deres professor), kommer en gang i uka fra Oslo. Aurelio har mange års erfaring med Capoeira. treningene foregår på Brønneru/Rustad skole.

Ås Capoeira er en del av den eldste og største Capoeira-gruppa i Norge - Grupo União na Copieira (GUC). I tillegg til Norge er det grupper  Brasil, Canada og Portugal.

Les mer om Ås Capoeira her - eller se bilder her.

Kontakt: aas.capoeira.info@gmail.com - Facebook: Ås Capoeira

3 kommentarer:

 1. God dag alle.

  Er her for at dele mit vidnesbyrd, hvad en god betroet dame gjorde for mig. Jeg hedder Cristina Mihaela am fra Danmark, og jeg er en mor til 4 børn og jeg mistede min mand sidste år 8. november og ting hvor meget svært for mig og mine børn, så da jeg var online for at søge et lån, og jeg faldt i hænderne på fidus, jeg var fupnummer over $ 17.000,00 dollars, min mandlige adgang, hvor vi blev taget væk fra os af hans brødre, alt mit håb var tabt, og jeg og mine børn sovede i gaden indtil en trofast dag, da jeg mødte denne ven af min der introducerede mig til dette ærlige selskab, der hjalp mig med at få et lån i de næste 24 timer uden nogen Daley, vil jeg for altid være taknemmelig for MRS SUSAN JAMES LOAN COMPANY. Du kan kontakte hende igennem Whats-app Number:+1(587)206-1157 eller via virksomheden email:(susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com) hun vidste ikke, at jeg gjorde det for hende, men jeg skal bare gøre det, fordi mange mennesker er derude, der har brug for et lån. Du kan også kontakte virksomheden Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

  SvarSlett
 2. Har du brug for finansieringshjælp til personlige eller erhvervsmæssige formål? Vi har i øjeblikket overtures for små virksomheder lån, kommercielle lån, byggelån, fast ejendom finansiering, auto lån, personlige lån, home equity lån e.t.c bare kontakte os i dag via email: Elijahloanfirm@outlook.com

  SvarSlett
 3. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett