mandag 29. august 2016

Åpning Freskuke 2016

Åpning ved ordfører i Ås, Ola Nordal, kl. 16.00 ved Rådhuset.


Servering av lapskaus (så lenge vi har) - Underholdning ved koret "Over Rævne".


Vi fortsetter på Kulturhuset - store sal, kl. 17.00 - 18.30 med foredrag fra Audun Myskja.


"Mat som medisin". Mange kjenner Audun Myskja fra før. Han har også vært med i Freskuka tidligere. Erfaringen er at det alltid er noe nytt å lære. Les mer om Myskja her.


Velkommen til åpningen av Freskuke 2016.

 

1 kommentar:

 1. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett