tirsdag 30. august 2016

Vestby Ås Røde Kors med i Freskuka - Fresk frivillighet og flerkultur i Ås

Vestby Ås Røde kors (VÅRK) er med på Freskuka 2016 for å åpne våre flerkulturelle aktiviteter til befolkningen i Ås. I dag tilbyr VÅRK følgende integreringsaktiviteter i Ås:

Flyktningguide tjenesten er et tilbud for frivillige som ønsker å arbeide med integrering og for flyktninger som skal etablere seg i kommunen. Målsetningen med aktiviteten er å skape et møte mellom nybosatte og engasjerte frivillige, som kan bli en verdifull døråpner i lokalsamfunnet.
Leksehjelp for nyetablerte flyktninger er et samarbeid mellom Vestby Ås Røde Kors og Voksenopplæringen i Ås for å støtte språktrening.
Aktiviteter for barn på Bjørnebekk asylmottak avholdes av VÅRK ungdom, der tilbys det forskjellige aktiviteter for barna.
Språkkafé tilbys på Bjørnebekk for å gi mulighet for språktrening til flyktninger i hyggelige omgivelser med kaffe, kaker, spill og fargerike samtaler.
Onsdagsfotball er en aktivitet i samarbeid med Ås Fotball IL som står åpen for flyktninger fra Bjørnebekk og lokale fotballgærninger fra NMBU og Ås øvrige.


VÅRK på Freskuka
På Freskuke vil våre frivillige medlemmer samt nyetablerte beboere og flyktninger fra asylmottak i Ås tilby følgende aktiviteter:

 • Språkkafé på Freskuka, tirsdag 30. august, kl. 16.00-20.00  – I Kinovestibylen ved Rådhusplassen kan du oppleve hyggelige samtaler, musikk og selvfølgelig hjemmebakte kaker og kaffe.
 • Fargerik fotball:  Fotballgruppen inviterer til åpen fotballdag på Ås stadion, onsdag 31. august kl. 21.00 og stiller opp med fotballdag på fotballcup, fredag 2. september.
 • Flerkulturelt Mattreff på Freskuka, torsdag 1. september, kl. 17.00-20.00 – Her vil du kunne oppleve flerkulturelle smakebiter fra ulike land og ulike kulturer. I Paviljongen ved Rådhuset blir det duket for å nyte mat, musikk, underholding og hyggelig stemming.
 • Flerkulturelle turer på Freskuka:  Vi stiller opp på friske aktiviteter som planlegges på Freskuka; Årungen rundt søndag 28. august, friluftsaktiviteter på Breivoll lørdag 3. september og Kom deg ut dagen søndag 4. september.

Spørsmål rettes til Bjørn Gunnlaugsson, tel. 916 39 968 eller Daria Markina tel. 94435895.


1 kommentar:

 1. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett