fredag 2. september 2016

Fotballturnering

Fredag, 2. september, Sted: Storebrand ved GG-hallen (gress).
Kl. 15.00 - 18.00.

NMBU-BIL fotballturnering på Storebrand for ansatte ved campus Ås, NMBU og Ås kommune. 7-mannslag - 15 minutts kamper. Målet er fine skåringer, god stemning og å være en arena der eventuelle konkurranseinstinkt får utløp! Maks 12 lag i år på grunn av byggevirksomhet  ved Lillebrand (grusbanen).

Påmelding innen 29. august til Thomas Larsson, tlf: 41347369 eller på e-post: thomas.larsson@nofima.no.


NMBU oppfordrer lag til å melde på instituttvis. Ås kommune, via geir.lochsen@as.kommune.no.


Deltakere: alle som jobber ved campus eller som er ansatt i Ås kommune. Dersom det er andre firma som har lyst til å delta - ta kontakt med hanne.dolheim@as.kommune.no. Avslutningstidspunkt kan forskyves hvis det blir mange lag. Reglene er de vanlige. Sju spillere fra hvert lag om gangen, på banen. Vær snill og grei mot hverandre - Kardemommebyregler. Det gjennomføres først gruppespill, deretter semifinaler og finale blant de beste fra gruppespillet. De som blir slått ut oppfordres til å heie på de som er igjen. Vær tidlig ute for å sikre laget en plass! Kan bli maksbegrensning på lag. Er du/dere ikke et helt lag? Meld dere på allikevel og vi setter sammen et lag!

Det er grilling under og etter turneringen. Gratis mat til deltakere. Drikke til selvkost. Alle typer drikke.

Dersom du synes dette er veldig gøy - bli med i NMBU-BILs fotballgruppe.

English: Soccer tournament for employees, September 2th. Make a team of 7 players! Questions and signing up: thomas.larsson@nofima.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar